BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Starkowski Mieczysław T.
Title
Ubojnie : 95 procent pod nóż
Source
Businessman Magazine, 1998, nr 5, s. 25
Keyword
Informacja biznesowa, Normy jakościowe, Przemysł mięsny
Business information, Quality standards, Meat industry
Company
Animex SA, Farm Food SA, Ostróda, Morliny, Sokołów SA
, , , ,
Abstract
Przetwórstwo mięsa w naszym kraju szybko się rozwija. Produkcja przetworów z mięsa wieprzowego i wołowego w 1997 r. przekroczyła 1,1 mln ton. Coraz więcej produktów porcjuje się i paczkuje, co wymaga coraz większych inwestycji. Koszty te eliminują słabe przedsiębiorstwa.
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Cited by
Show
ISSN
0867-1389
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu