BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Olejniczak Radosław
Title
Rynek przetworów owocowo-warzywnych, mięsnych i rybnych
Source
Poradnik Handlowca, 2003, nr 10, s. 46-69
Keyword
Rynek przetworów owocowo-warzywnych, Przetwory mięsne, Rynek przetworów rybnych, Produkcja żywności, Artykuły spożywcze, Konsumpcja żywności, Marketing produktu, Promocja produktu, Badanie rynku
Fruit and vegetable products market, Meat products, Fish products market, Food production, Foodstuffs, Food consumption, Product marketing, Product promotion, Market research
Abstract
Zamieszczono kolejny raport oparty m.in. na badaniach prowadzonych przez Pentor-Poznań na zlecenie "Poradnika Handlowca". Tym razem przeanalizowano rynek przetworów owocowo-warzywnych (mrożonki, słodkie przetwory owocowe, konserwy warzywne), przetworów mięsnych oraz rybnych. Przedstawiono ocenę handlowców na temat najbardziej skutecznych działań promocyjnych.
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Cited by
Show
ISSN
1231-1545
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu