BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Korzycka-Iwanow Małgorzata
Title
Dostosowanie prawa żywnościowego do norm UE
Source
Nowe Życie Gospodarcze, (dodatek) - Polagra-Food 2003, 2003, nr 18, s. 8-9,11
Keyword
Żywność, Przemysł spożywczy, Prawodawstwo
Food, Food industry, Legislation
Company
Unia Europejska (UE)
European Union (EU)
Abstract
Przyjęto, że swobodny przepływ bezpiecznej i korzystnej dla zdrowia żywności może być zapewniony wówczas, gdy wymagania w zakresie bezpieczeństwa dla żywności i paszy nie będą się znacząco różniły między państwami członkowskimi.
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Cited by
Show
ISSN
1234-5784
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu