BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Pasternak Kazimierz, Wojtowicz Katarzyna
Title
System HACCP elementem bezpieczeństwa
Source
Problemy Jakości, 2003, nr 9, s. 39-42
Keyword
Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli, Bezpieczna żywność, Żywność, Przemysł spożywczy
Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), Safe food, Food, Food industry
Abstract
Artykuł omawia system HACCP jako specyficzny system zarządzania przez jakość, który zwiększa bezpieczeństwo zdrowotne żywności, a ponadto umożliwa weryfikację procesu produkcyjnego w oparciu o przeprowadzoną analizę zagrożeń.
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Cited by
Show
ISSN
0137-8651
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu