BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Kulbiński Paweł
Title
Możliwości wykorzystania pomocy unijnej przez małe i średnie przedsiębiorstwa branży spożywczej do dostosowywania się do norm i standardów obowiązujących w Unii Europejskiej
Source
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 2003, nr 976, t. 1, s. 397-405
Issue title
Regionalizacja i globalizacja w gospodarce światowej
Keyword
Małe i średnie przedsiębiorstwa, Pomoc publiczna dla przedsiębiorstw, Przemysł spożywczy, Produkcja żywności, Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
Small business, Subsidies granted to enteprises, Food industry, Food production, Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP)
Abstract
Autor koncentruje się na problemach związanych z dostosowywaniem przedsiębiorstw branży spożywczej do standardów związanych z higieną i bezpieczeństwem żywności.

Adjusting the food branch enterprises to the European Union standards concerning hygiene of foodstuffs is the subject of the article.(AŁ)
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Cited by
Show
ISSN
0324-8445
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu