- Author
- Kulbiński Paweł
- Title
- Możliwości wykorzystania pomocy unijnej przez małe i średnie przedsiębiorstwa branży spożywczej do dostosowywania się do norm i standardów obowiązujących w Unii Europejskiej
- Source
- Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 2003, nr 976, t. 1, s. 397-405
- Issue title
- Regionalizacja i globalizacja w gospodarce światowej
- Keyword
- Małe i średnie przedsiębiorstwa, Pomoc publiczna dla przedsiębiorstw, Przemysł spożywczy, Produkcja żywności, Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
Small business, Subsidies granted to enteprises, Food industry, Food production, Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) - Abstract
- Autor koncentruje się na problemach związanych z dostosowywaniem przedsiębiorstw branży spożywczej do standardów związanych z higieną i bezpieczeństwem żywności.
Adjusting the food branch enterprises to the European Union standards concerning hygiene of foodstuffs is the subject of the article.(AŁ) - Accessibility
- The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics - Cited by
- ISSN
- 0324-8445
- Language
- pol






