BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Bąk-Filipek Ewa
Title
Rynek wołowiny w Polsce w procesie integracji Polski z Unią Europejską
The Beef Market in Poland in the Integration Process of Poland with the European Union
Source
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 2007, T. 9, z. 4, s. 16-19, bibliogr. 2 poz.
Keyword
Mięso, Rynek mięsny, Przemysł mięsny, Mięso wołowe, Integracja gospodarcza Polski z UE
Meat, Meat market, Meat industry, Beef meat, Poland's economic integration with the EU
Note
summ.
Abstract
Omówiono badania, które miały na celu uchwycenie zmian zachodzących w gospodarstwach rolnych zajmujących się produkcją wołowiny w kontekście integracji Polski z Unią Europejską.

The main objective of this paper is to analyze changes on the beef market in Poland in the context of Poland's integration with the EU. This article shows situation on the beef market after Poland's integration with the Ell. (original abstract)
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
Bibliography
Show
  1. Adamowicz M. 1999b: Konkurencja i konkurencyjność w agrobiznesie. Aspekty teoretyczne i praktyczne.
  2. Zagadnienia Ekonomiki Rolnictwa, Wyd. IERiGZ, Warszawa, nr 2-3. Powszechny Spis Rolny 2002. 2003: Zwierzęta gospodarskie. Wyd. GUS, Warszawa.
Cited by
Show
ISSN
1508-3535
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu