- Author
- Bąk-Filipek Ewa
- Title
- Rynek wołowiny w Polsce w procesie integracji Polski z Unią Europejską
The Beef Market in Poland in the Integration Process of Poland with the European Union - Source
- Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 2007, T. 9, z. 4, s. 16-19, bibliogr. 2 poz.
- Keyword
- Mięso, Rynek mięsny, Przemysł mięsny, Mięso wołowe, Integracja gospodarcza Polski z UE
Meat, Meat market, Meat industry, Beef meat, Poland's economic integration with the EU - Note
- summ.
- Abstract
- Omówiono badania, które miały na celu uchwycenie zmian zachodzących w gospodarstwach rolnych zajmujących się produkcją wołowiny w kontekście integracji Polski z Unią Europejską.
The main objective of this paper is to analyze changes on the beef market in Poland in the context of Poland's integration with the EU. This article shows situation on the beef market after Poland's integration with the Ell. (original abstract) - Accessibility
- The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Main Library of Poznań University of Economics and Business - Bibliography
- Adamowicz M. 1999b: Konkurencja i konkurencyjność w agrobiznesie. Aspekty teoretyczne i praktyczne.
- Zagadnienia Ekonomiki Rolnictwa, Wyd. IERiGZ, Warszawa, nr 2-3. Powszechny Spis Rolny 2002. 2003: Zwierzęta gospodarskie. Wyd. GUS, Warszawa.
- Cited by
- ISSN
- 1508-3535
- Language
- pol