BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Nieżurawski Lech
Title
Przesłanki i konsekwencje utrzymywania sezonowych zapasów żywności : Na przykładzie gospodarki mleczarskiej
Source
Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia, 1993, t. 21, s. 41-60
Keyword
Zapasy, Gospodarka żywnościowa, Koszty przechowalnictwa, Przechowalnictwo artykułów spożywczych, Magazynowanie
Inventories, Food economy, Storage costs, Storage of food products, Storage
Abstract
Omówiono przesłanki tworzenia i utrzymywania zapasów sezonowych i ekonomiczne ich konsekwencje. Dokonano próby oceny efektywności ekonomicznej gospodarowania zapasami masła.
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Cited by
Show
ISSN
0208-5305
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu