BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Toruński Janusz, Wysokińska Aneta
Title
Funkcjonowanie systemu zarządzania jakością w spółdzielni mleczarskiej "Ostrowia" w Ostrowi Mazowieckiej
Performance of the Quality Management System in Milk Cooperative "Ostrowia"
Source
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 2003, nr 983, t. 2, s. 429-435, bibliogr. 6 poz.
Issue title
Agrobiznes 2003 : jakość jako podstawowy instrument konkurencyjności w agrobiznesie
Keyword
Zarządzanie jakością, Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli, Spółdzielczość mleczarska
Quality management, Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), Cooperative creameries
Note
summ.
Abstract
Zaprezentowano systemy zarządzania jakością. Zamieszczono analizę funkcjonowania systemów jakości w Mazowieckiej Spółdzielni Mleczarskiej "Ostrowia".

Success of an organization can result from implementing and maintaining a management system that is designed to continually improve performance while addressing the needs of all interested parties. The adoption of a quality management system should be a strategic decision of an organization. (short original abstract)
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Library of University of Economics in Katowice
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
The Main Library of the Wroclaw University of Economics
Bibliography
Show
  1. Badania własne - Zakład Zarządzania Jakością i Środowiskiem. Akademia Podlaska w Siedlcach, kwiecień 2003.
  2. Księga Jakości Mazowieckiej Spółdzielni Mleczarskiej "OSTROWIA" w Ostrowi Mazowieckiej, 2002, s. 3.
  3. Polska Spółdzielczość Mleczarska. T. 1, Jubileusz 120-lecia Spółdzielczości Mleczarskiej na ziemiach polskich 1882-2002, Bydgoszcz 2001, s. 180.
  4. Przedsiębiorstwo przyszłości - wizja strategiczna. (2002). Red. W. Grudzewski, I. Hejduk. Warszawa, s. 31.
  5. Skrzypek E. (1997): Quality cost as an instrument verifying the effectiveness of Quality System. 6 th International Conference "Quality 1997" Ostrava, Czech Republic.
  6. Ustawa z 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. DzU nr 63, poz. 634.
Cited by
Show
ISSN
0324-8445
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu