BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Diakun Jarosław (Politechnika Koszalińska)
Title
Rozprawa - suita - o projektowaniu
Treatise - suite - on design
Source
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 5-14, rys., bibliogr. 5 poz.
Polish Journal of Food Engineering
Keyword
Proces projektowania, Produkcja
Design process, Production
Note
streszcz., summ.
Abstract
Artykuł obejmuje rozważania o projektowaniu w cyklu wytwarzania i budowania obiektów oraz roli projektanta, jako formie informatycznej działalności inżynierskiej. (abstrakt oryginalny)

The article includes a discussion about design in a cycle of manufacturing and building of objects and the role of the designer as an information engineer. (original abstract)
Full text
Show
Bibliography
Show
  1. Behrens, W., Hawranek, P.M. (1991). Manuals for the Prepration of Industrial Feasibility Studies. Copyright United Nations Industrial Development Organization, UNIDO, Vienna. (Wydanie Polskie, Poradnik przygotowania przemysłowych, studiów freasibility. Wydawnictwo UNIDO, Warszawa, 2003). ISBN 92-1-106269-1.
  2. Bloom, H. (1956). Taxonomy of educational objectives. Cognitive domain. New York, Toronto: Longmans, Green.
  3. Daun, H. (1994). Podstawy naukowe projektowania asortymentowego. Materiały konferencyjne polsko - amerykańskiej szkoły letniej "Food Product Developement", Wydawnictwo Akademia Rolnicza Poznań.
  4. Dłużewski, M. (1987). Zarys projektowania zakładów przemysłu spożywczego. Wydawnictwo WNT Warszawa. ISBN 9788320408560.
  5. Tarnowski, W. (1997). Podstawy projektowania technicznego. Wydawnictwo WNT Warszawa. ISBN 83-2042-165-9.
Cited by
Show
ISSN
2084-9494
Language
pol, eng
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu