BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Sznajder Michał, Majorek Jakub
Title
Klasyfikacja usług i produktów agroturystyki właściwej
Classification of the Services and Products of Proper Agrotourism
Source
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 2003, T. 5, z. 3, s. 147-149, bibliogr. 3 poz.
Keyword
Usługi turystyczne, Produkt turystyczny, Agroturystyka
Tourism services, Tourist product, Agrotourism
Note
streszcz., summ.
Abstract
Przedstawiono definicję agroturystyki właściwej oraz dokonano klasyfikacji produktów w ramach czterech grup: praca w gospodarstwie, kontakt ze zwierzętami, etnografia, poznawanie procesu przetwórczego. (skróc. oryg. streszcz.)

The definition of agrotourism proper was presented and products classification of agrotourism proper was made including four groups: work at the farm, stay with animals, ethnography, get to know the process of making agricultural products. (original abstract)
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
Bibliography
Show
  1. Lane B., Majewski J. (2001): Turystyka wiejska a rozwój lokalny. Fundacja Fundusz Współpracy, Poznań.
  2. Middleton V.T.C. (1996): Marketing w turystyce. Polska Agencja Promocji Turystyki, Warszawa.
  3. Sznajder M., Przezbórska L. (2003): An Attempt of Classification of Agrotourism/Rural Tourism Products. Roczniki Naukowe SERiA, Koszalin.
Cited by
Show
ISSN
1508-3535
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu