BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

Author
Sznajder Michał, Przywecka Beata
Title
Miejsca spożywania posiłków
Places of Meals Consumption
Source
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu, 2003, T. 5, z. 3, s. 150-155
Keyword
Żywienie zbiorowe, Model żywienia, Struktura konsumpcji żywności, Konsumpcja żywności, Odżywianie się Polaków
Collective feeding, Feeding model, Structure of food consumption, Food consumption, Eating habits of Polish people
Note
streszcz., summ.
Abstract
Przedstawiono wyniki badań dotyczące częstotliwości spożywania posiłków w kluczowych miejscach: w domach, restauracjach, barach mlecznych, punktach szybkiej żywności, w zależności od czynników demograficznych, czynnika ekonomicznego i społeczno-ekonomicznego.

The elaboration contains analysis of research results frequency of meals in a home, a restaurant, a self-service restaurant serving cheap meals, a fast food. 1663 people in Poland included in the research. (original abstract)
Accessibility
The Main Library of the Cracow University of Economics
The Library of Warsaw School of Economics
The Main Library of Poznań University of Economics and Business
Cited by
Show
ISSN
1508-3535
Language
pol
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Pinterest Share on LinkedIn Wyślij znajomemu