All of 6 for:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18) sorted by table of contents
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18) sorted by table of contents
1
|
Diakun Jarosław
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 5-14
|
2
|
Borowski Piotr F., Zalewski Wojciech
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 15-18
|
3
|
Kowczyk-Sadowy Małgorzata, Obidziński Sławomir, Joka Magdalena, Piekut Jolanta
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 19-23
|
4
|
Mierzejewska Sylwia, Bać Aldona, Kopeć Adam
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 24-26
|
5
|
Sterczyńska Monika, Przygudzka Aneta, Piepiórka-Stepuk Joanna
Parametry fizykochemiczne brzeczek piwnych wytworzonych z dodatkiem niesłodowanego jęczmienia i owsa
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 27-31
|
6
|
Mierzejewska Sylwia
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2016, vol. 2(18), s. 36-37
|