All of 6 for:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26) sorted by table of contents
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26) sorted by table of contents
1
|
Hejft Roman, Dołżyńska Magdalena
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 5-9
|
2
|
Fiutak Grzegorz, Filipczak-Fiutak Magda, Surówka Krzysztof
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 10-14
|
3
|
Kałwa Klaudia, Wyrostek Jakub
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 15-21
|
4
|
Kempiński Błażej, Blus Edyta, Kwaśniak Wojciech, Duży Sebastian
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 22-29
|
5
|
Migut Dagmara, Rewiś Agnieszka, Gorzelany Józef
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 30-35
|
6
|
Sterczyńska Monika, Stachnik Marta, Poreda Aleksander, Jakubowski Marek
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2018, vol. 2(26), s. 36-41
|