BazEkon - The Main Library of the Cracow University of Economics

BazEkon home page

Main menu

All of 6 for:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28) sorted by table of contents
1
Szulc Joanna, Poćwiardowski Wojciech, Korpal Wojciech, Domaradzki Marek
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28), s. 5-12
2
Dusza Małgorzata
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28), s. 13-18
3
Kraśnicka Kinga, Mazur Jacek, Starek Agnieszka
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28), s. 19-22
4
Mariańczuk Zuzanna, Michalak Sylwia, Dołżyńska Magdalena, Kowczyk-Sadowy Małgorzata, Dołżyńska Emilia, Kruszyńska Magdalena, Koziak Kinga
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28), s. 23-25
5
Pawlikowski Bogusław, Komar-Szymczak Katarzyna
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28), s. 26-30
6
Diakun Jarosław
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2019, vol. 4(28), s. 32-36