BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Małkowski Jan
Tytuł
Rynek mięsa
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, 1997, nr 12, s. 36
Słowa kluczowe
Rynek żywności
Food market
Abstrakt
W artykule podjęto próbę porównania sytuacji na rynku trzody chlewnej w roku 1996 z latami 1992-93.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu