BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Starkowski Mieczysław T.
Tytuł
Ubojnie : 95 procent pod nóż
Źródło
Businessman Magazine, 1998, nr 5, s. 25
Słowa kluczowe
Informacja biznesowa, Normy jakościowe, Przemysł mięsny
Business information, Quality standards, Meat industry
Firma/Organizacja
Animex SA, Farm Food SA, Ostróda, Morliny, Sokołów SA
, , , ,
Abstrakt
Przetwórstwo mięsa w naszym kraju szybko się rozwija. Produkcja przetworów z mięsa wieprzowego i wołowego w 1997 r. przekroczyła 1,1 mln ton. Coraz więcej produktów porcjuje się i paczkuje, co wymaga coraz większych inwestycji. Koszty te eliminują słabe przedsiębiorstwa.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0867-1389
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu