- Autor
- Starkowski Mieczysław T.
- Tytuł
- Ubojnie : 95 procent pod nóż
- Źródło
- Businessman Magazine, 1998, nr 5, s. 25
- Słowa kluczowe
- Informacja biznesowa, Normy jakościowe, Przemysł mięsny
Business information, Quality standards, Meat industry - Firma/Organizacja
- Animex SA, Farm Food SA, Ostróda, Morliny, Sokołów SA
, , , , - Abstrakt
- Przetwórstwo mięsa w naszym kraju szybko się rozwija. Produkcja przetworów z mięsa wieprzowego i wołowego w 1997 r. przekroczyła 1,1 mln ton. Coraz więcej produktów porcjuje się i paczkuje, co wymaga coraz większych inwestycji. Koszty te eliminują słabe przedsiębiorstwa.
- Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 0867-1389
- Język
- pol