BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Tytuł
Złota przyszłość dla żywności ekologicznej
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, 2000, nr 31, s. 32
Słowa kluczowe
Żywność ekologiczna
Organic food
Abstrakt
Artykuł podejmuje problem produkcji żywności ekologicznej w Europie, podejście poszczególnych krajów do tego zagadnienia oraz zmiany jakie zaszły w ostatnich latach.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu