BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Małkowski Jan, Kossakowska Jolanta
Tytuł
Mięso
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, (dodatek) - Dziś i Jutro Interwencjonizmu w Rolnictwie, 2000, nr 39, s. 18-20
Słowa kluczowe
Interwencjonizm państwa, Produkcja żywności, Przemysł mięsny, Rolnictwo, Rynek rolny, Produkcja mięsa
Government intervention, Food production, Meat industry, Agriculture, Agricultural markets, Production of meat
Abstrakt
Rynek wieprzowiny jest jednym z trzech podstawowych rynków rolno-spożywczych, na których Agencja Rynku Rolnego od samego początku istnienia prowadzi działalność interwencyjną.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu