- Autor
- Rębalska Agnieszka
- Tytuł
- Mięsne przepychanki
- Źródło
- Nowe Życie Gospodarcze, 2001, nr 24, s. 32
- Słowa kluczowe
- Ranking przedsiębiorstw, Rynek mięsny, Produkcja mięsa
Ranking of companies, Meat market, Production of meat - Abstrakt
- Artykuł omawia kryzysową sytuację w branży mięsnej w Polsce w 2000 roku. Przytacza IV Ranking Zakładów Mięsnych tygodnika BOSS-ROLNICTWO.
- Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 1234-5784
- Język
- pol