BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Rębalska Agnieszka
Tytuł
Mięsne przepychanki
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, 2001, nr 24, s. 32
Słowa kluczowe
Ranking przedsiębiorstw, Rynek mięsny, Produkcja mięsa
Ranking of companies, Meat market, Production of meat
Abstrakt
Artykuł omawia kryzysową sytuację w branży mięsnej w Polsce w 2000 roku. Przytacza IV Ranking Zakładów Mięsnych tygodnika BOSS-ROLNICTWO.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu