BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Radzewicz Antoni
Tytuł
Szklanka pełna mleka
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, 2001, nr 24, s. 33-34
Słowa kluczowe
Jakość produktów żywnościowych, Produkcja mleka, Przemysł mleczarski
Quality of food products, Milk production, Dairy industry
Abstrakt
Polskie mleczarstwo w ostatnich latach zrobiło bardzo duży postęp. Dostawy mleka w klasie extra wzrosły od zera w roku 1997 do 65 proc. Nastąpiła także poprawa jakości wszystkich produktów mleczarskich.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu