BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Andrzejewska Olga
Tytuł
Porządkowowanie rosyjskiego rynku lodów
Źródło
Boss-Gospodarka, 2002, nr 20, s. 17-18
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Rynek żywności, Produkcja żywności, Konsumpcja żywności, Konkurencja rynkowa, Import
Food industry, Food market, Food production, Food consumption, Market competition, Import
Kraj/Region
Federacja Rosyjska
Russian Federation
Abstrakt
Na rosyjskim rynku lodów funkcjonuje ponad 300 producentów. Wielu spośród nich, zwłaszcza ulokowanych w mniejszych miastach ma przestarzałe wyposażenie, którego stopień zużycia sięga 70 procent Pomio to utrzymują produkcję, działając na pograniczu rentowności i konkurując przede wszystkim ceną.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1641-5566
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu