BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Tytuł
Zawirowania na amerykańskim rynku wieprzowiny
Źródło
Boss-Rolnictwo, 2002, nr 42, s. 29-30
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Przemysł mięsny, Rynek mięsny, Produkcja żywności, Sprzedaż produktu, Koniunktura gospodarcza
Food industry, Meat industry, Meat market, Food production, Product sales, Business trends
Kraj/Region
Stany Zjednoczone Ameryki
United States of America (USA)
Abstrakt
W ostatnich latach w sposób znaczący wzrosły powiązania i zależności występujące na międzynarodowym rynku wieprzowiny. Także rynek unijny nie pozostał obojętny na te zmiany. Autor przedstawił sytuację na rynku USA, na którym wystąpiły poważne zawirowania w tym sektorze.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1641-5701
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu