BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Ciećko Dorota
Tytuł
Zmiany w przemyśle drobiarskim
Źródło
Ekonomika i Organizacja Przedsiębiorstwa, 2003, nr 3, s. 80-86
Słowa kluczowe
Przemysł drobiarski, Produkcja żywności, Inwestycje zagraniczne, Kapitał zagraniczny
Poultry industry, Food production, Foreign investment, Foreign capital
Abstrakt
Przedstawiono zmiany w przemyśle drobiarskim jakie miały miejsce w latach 90.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0860-6846
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu