BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Liberska Alina
Tytuł
Rynek koncentratów spożywczych i przypraw
Źródło
Poradnik Handlowca, 2003, nr 5, s. 30-52
Słowa kluczowe
Koncentraty spożywcze, Przyprawy, Rynek koncentratów spożywczych i przypraw, Przemysł spożywczy, Produkcja żywności, Badanie rynku
Food concentrates, Spice, Food concentrates and spices market, Food industry, Food production, Market research
Abstrakt
Koncentraty spożywcze i przyprawy należą do kategorii tzw. żywności wygodnej. W raporcie zaprezentowano koncentraty obiadowe i słodkie koncentraty oraz przyprawy. Przybliżono producentów, najczęściej spożywane marki, wielkość sprzedaży. Przedstawiono działania promocyjne, które w ocenie handlowców powodują największy wzrost sprzedaży koncentratów spożywczych i przypraw.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1231-1545
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu