BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Tytuł
Stabilny rozwój rosyjskiego rynku mięsa
Źródło
Boss-Rolnictwo, 2003, nr 23, s. 28-29
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Przemysł mięsny, Produkcja mięsa, Rynek mięsny, Hodowla zwierząt, Sprzedaż produktu
Food industry, Meat industry, Production of meat, Meat market, Animal husbandry, Product sales
Kraj/Region
Federacja Rosyjska
Russian Federation
Abstrakt
Na rosyjskim rynku mięsa w 2003 r. w opinii ekspertów nie nastąpią większe zmiany. Także po stronie popytu analitycy nie przewidują istotniejszych zmian. W 2002 r. produkcja mięsa w Rosji zwiekszyła się 4,4 procent Przyrost ten pochodził w 88 procent z gospodarstw zorganizowanych w formie spółdzielni, spółek akcyjnych, itp. Pozostała część pochodziła z rodzinnych gospodarstw rolnych, także tych niewielkich.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1641-5701
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu