BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Liberska Alina
Tytuł
Rynek kawy i herbaty
Źródło
Poradnik Handlowca, 2003, nr 9, s. 34-57
Słowa kluczowe
Rynek kawy, Rynek herbaty, Rynek żywności, Przemysł spożywczy, Produkcja żywności, Konsumpcja żywności, Sprzedaż produktu, Używki, Marketing produktu, Badanie rynku
Coffee market, Tea market, Food market, Food industry, Food production, Food consumption, Product sales, Substances, Product marketing, Market research
Abstrakt
Przedstawiono wyniki badań prowadzonych przez Pentor-Poznań na zlecenie "Poradnika Handlowca". Dotyczą one zmian, jakie w ostatnich latach zaszły na rynku kawy i herbaty. Przeanalizowano ten rynek pod kątem sprzedaży, spożycia, importu, najpopularniejszych marek, producentów. Zamieszczono opinie handlowców na temat najbardziej skutecznych działań marketingowych.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1231-1545
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu