BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Gontarz Jerzy
Tytuł
Smaki regionów
Źródło
Businessman Magazine, 2003, nr 11, s. 50-51
Słowa kluczowe
Integracja gospodarcza Polski z UE, Eksport, Żywność
Poland's economic integration with the EU, Export, Food
Abstrakt
Produkty regionalne robią w Unii Europejskiej karierę. Nic dziwnego, ponad 5 proc. sprzedawanej na jej rynkach żywności to wyroby z chronionym znakiem pochodzenia.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0867-1389
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu