BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Olejniczak Radosław
Tytuł
Rynek słodyczy i słonych przekąsek
Źródło
Poradnik Handlowca, 2003, nr 11, s. 50-81
Słowa kluczowe
Wyroby cukiernicze, Przemysł spożywczy, Przemysł cukierniczy, Artykuły spożywcze, Rynek słodyczy, Rynek wyrobów cukierniczych, Badanie rynku
Confectionery, Food industry, Confectionery industry, Foodstuffs, Sweets market, Confectionery products market, Market research
Abstrakt
Raport oparty jest m.in. na badaniach prowadzonych przez Pentor-Poznań na zlecenie "Poradnika Handlowca". Przeanalizowano rynki słodyczy oraz słonych przekąsek pod kątem spożycia, handlu zagranicznego, kategorii słodyczy, marek produktów, producentów oraz działań marketingowych.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1231-1545
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu