- Autor
- Makowiecki Marcin
- Tytuł
- Gospodarka żywnościowa
- Źródło
- Nowe Życie Gospodarcze, 2003, nr 21, s. 21
- Słowa kluczowe
- Produkcja żywności, Przemysł spożywczy, Przemysł mięsny, Rynek mięsny, Rynek żywności, Produkcja mięsa
Food production, Food industry, Meat industry, Meat market, Food market, Production of meat - Abstrakt
- Charakterystyczną cechą sytuacji na rynku wieprzowiny w bieżącym roku jest utrzymująca się przewaga podaży nad popytem. Poziom cen trzody utrzymuje się nadal na niekorzystnym poziomie, mimo niekorzystnych relacji podażowo-popytowych.
- Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 1234-5784
- Język
- pol