BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Makowiecki Marcin
Tytuł
Gospodarka żywnościowa
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, 2003, nr 21, s. 21
Słowa kluczowe
Produkcja żywności, Przemysł spożywczy, Przemysł mięsny, Rynek mięsny, Rynek żywności, Produkcja mięsa
Food production, Food industry, Meat industry, Meat market, Food market, Production of meat
Abstrakt
Charakterystyczną cechą sytuacji na rynku wieprzowiny w bieżącym roku jest utrzymująca się przewaga podaży nad popytem. Poziom cen trzody utrzymuje się nadal na niekorzystnym poziomie, mimo niekorzystnych relacji podażowo-popytowych.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu