BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Chodkowski Andrzej, Konicka Mirosława
Tytuł
Nakłady na jakość są opłacalne
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, (dodatek) - Polagra-Food 2003, 2003, nr 18, s. 5-7
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Przemysł rolno-spożywczy, Jakość, Artykuły spożywcze
Food industry, Agri-food industry, Quality, Foodstuffs
Firma/Organizacja
Unia Europejska (UE)
European Union (EU)
Kraj/Region
Polska
Poland
Abstrakt
Jaka jest jakość produkowanej w Polsce żywności? Artykuł opisuje jak bardzo poprawiła się jakość produkowanej w Polsce żywności i ile jeszcze trzeba zrobić by nadgonić producentów z Unii Europejskiej.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu