BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Gantner Andrzej
Tytuł
Przemysł żywnościowy w gospodarce UE
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, (dodatek) - Polagra-Food 2003, 2003, nr 18, s. 10-11
Słowa kluczowe
Przemysł spożywczy, Gospodarka żywnościowa, Żywność, Żywność ekologiczna
Food industry, Food economy, Food, Organic food
Firma/Organizacja
Unia Europejska (UE)
European Union (EU)
Kraj/Region
Polska
Poland
Abstrakt
Ogólna charakterystyka przemysłu żywnościowego, najważniejszej branży w gospodarce Unii Europejskiej.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu