BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Chrobocińska Katarzyna, Cywińska Beata, Rucińska Danuta
Tytuł
Jakość i dystrybucja produktów jako czynniki kształtowania konkurencyjności polskich przedsiębiorstw przemysłu mięsnego
Źródło
Problemy Jakości, 2004, nr 2, s. 39-41
Słowa kluczowe
Przemysł mięsny, Jakość produktu, Pozycja przedsiębiorstwa na rynku, Kanały dystrybucji
Meat industry, Product quality, Business strength, Distribution channels
Abstrakt
Artykuł opisuje krajowy rynek przemysłu mięsnego.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0137-8651
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu