BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Okrzesik Jacek
Tytuł
Zmiany w naszym menu
Źródło
Boss-Gospodarka, 2004, nr 3, s. 3-4
Słowa kluczowe
Konsumpcja żywności, Konsumpcja, Rynek żywności, Struktura konsumpcji, Wydatki gospodarstw domowych
Food consumption, Consumption, Food market, Structure of consumption, Household expenditures
Abstrakt
Obfitość artykułów spożywczych, która pojawiła się w naszych sklepach na początku lat 90. wpłynęła na zmianę nawyków żywieniowych Polaków. Zwiększył się znacząco udział produktów pochodzenia roślinnego w naszej diecie, a na polskich stołach pojawiły się także dotąd nieznane przysmaki z wielu stron świata.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1641-5566
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu