BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Remisiewicz Małgorzata
Tytuł
Po macoszemu
Źródło
Businessman Magazine, (raport) - Franczyzna, 2004, nr 7, s. 84
Słowa kluczowe
Franchising, Kredyt bankowy, Sieci franczyzowe, Przedsiębiorstwo franchisingowe, Zarządzanie przedsiębiorstwem
Franchising, Bank credit, Franchising networks, Franchise enterprise, Enterprise management
Abstrakt
Średni koszt otwarcia jednej placówki franczyzowej oscyluje wokół 300 tys. zł. Dużą część nakładów należy ponieść z własnych oszczędności, gdyż banki nie mają oferty dla potencjalnych franczyzobiorców. Najczęściej ta kategoria przedsiębiorców traktowana jest jako mała firma handlowa.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0867-1389
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu