BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Olejniczak Radosław
Tytuł
Rynek tłuszczów roślinnych i przetworów zbożowych
Źródło
Poradnik Handlowca, 2004, nr 8, s. 32-48
Słowa kluczowe
Rynek tłuszczów roślinnych, Rynek przetworów zbożowych, Przemysł spożywczy, Badanie rynku
Vegetable fats market, Grain products market, Food industry, Market research
Abstrakt
Przedstawiono kolejny raport oparty m.in. na sondażach telefonicznych przeprowadzonych przez Pentor-Poznań na zlecenie "Poradnika Handlowca". Przedstawia on niektóre kategorie produktów należące do rynku tłuszczów roślinnych i przetworów zbożowych. W analizie rynku tłuszczów roślinnych wydzielono: margaryny, miksy oraz oleje jadalne. Rynek przetworów zbożowych podzielono na: makarony, płatki śniadaniowe i pieczywo chrupkie.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1231-1545
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu