BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Makowiecki Marcin
Tytuł
Gospodarka żywnościowa : Rynek mięsa - teraźniejszość i prognozy
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, 2004, nr 16, s. 21
Słowa kluczowe
Produkcja mięsa, Rolnictwo, Dopłaty dla rolnictwa
Production of meat, Agriculture, Payments for agricultural
Firma/Organizacja
Unia Europejska (UE)
European Union (EU)
Kraj/Region
Polska
Poland
Abstrakt
Polska osiąga dodatnie saldo w handlu tymi gatunkami mięsa, w których UE ma duże nadwyżki.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu