BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Olejniczak Radosław
Tytuł
Rynek kawy i herbaty
Źródło
Poradnik Handlowca, 2004, nr 9, s. 62-85
Słowa kluczowe
Rynek kawy, Rynek herbaty, Rynek żywności, Przemysł spożywczy, Produkcja żywności, Konsumpcja żywności, Używki, Badanie rynku
Coffee market, Tea market, Food market, Food industry, Food production, Food consumption, Substances, Market research
Abstrakt
Kolejny raport oparty m.in. na sondażach telefonicznych przeprowadzonych przez Pentor-Poznań na zlecenie "Poradnika Handlowca". Omówiono rynek kawy i herbaty. Przedstawiono głównych producentów, wielkość spożycia, dokonano podziału tych rynków na segmenty. Przybliżono działania marketingowe na obu rynkach.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1231-1545
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu