BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Cywoniuk Mirosława
Tytuł
Możliwości produkcji bezpiecznej żywności na obszarze północno-wschodniej Polski
Źródło
Studia Regionalne : Central & Eastern Europe regional studies, 1999, nr 1, s. 138-146, bibliografia 8 poz.
Słowa kluczowe
Produkcja, Produkcja żywności, Bezpieczna żywność
Production, Food production, Safe food
Kraj/Region
Polska Północno-Wschodnia
North-East Poland
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1507-8612
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu