- Autor
- Kulbiński Paweł
- Tytuł
- Możliwości wykorzystania pomocy unijnej przez małe i średnie przedsiębiorstwa branży spożywczej do dostosowywania się do norm i standardów obowiązujących w Unii Europejskiej
- Źródło
- Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 2003, nr 976, t. 1, s. 397-405
- Tytuł własny numeru
- Regionalizacja i globalizacja w gospodarce światowej
- Słowa kluczowe
- Małe i średnie przedsiębiorstwa, Pomoc publiczna dla przedsiębiorstw, Przemysł spożywczy, Produkcja żywności, Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli
Small business, Subsidies granted to enteprises, Food industry, Food production, Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) - Abstrakt
- Autor koncentruje się na problemach związanych z dostosowywaniem przedsiębiorstw branży spożywczej do standardów związanych z higieną i bezpieczeństwem żywności.
Adjusting the food branch enterprises to the European Union standards concerning hygiene of foodstuffs is the subject of the article.(AŁ) - Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 0324-8445
- Język
- pol