- Autor
- Nieżurawski Lech
- Tytuł
- Problemy efektywności chłodniczego przechowalnictwa żywności
- Źródło
- Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia, 1993, t. 21, s. 29-39
- Słowa kluczowe
- Towaroznawstwo, Jakość produktów żywnościowych, Przechowalnictwo artykułów spożywczych, Koszty przechowalnictwa, Gospodarka żywnościowa, Magazynowanie
Commodity science, Quality of food products, Storage of food products, Storage costs, Food economy, Storage - Abstrakt
- Omówiono pojęcie efektywności przechowalnictwa, jego koszty, utratę jakości i możliwości jej kwantyfikacji.
- Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 0208-5305
- Język
- pol