- Autor
- Szczepańska Elżbieta, Sobków Czesław
- Tytuł
- Metoda kalkulacji jednostkowych kosztów własnych usług chłodniczych
- Źródło
- Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia, 1993, t. 21, s. 109-126
- Słowa kluczowe
- Przechowalnictwo artykułów spożywczych, Rachunek kosztów, Koszty własne przedsiębiorstwa, Przechowalnictwo, Usługi
Storage of food products, Cost accounting, Company's costs, Preservation, Services - Abstrakt
- Celem artykułu jest zaproponowanie metody kalkulacji kosztów własnych usług chłodniczych oraz jej sprawdzenie na przykładzie chłodni usługowo-produkcyjnej.
- Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 0208-5305
- Język
- pol