BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Szczepańska Elżbieta, Sobków Czesław
Tytuł
Metoda kalkulacji jednostkowych kosztów własnych usług chłodniczych
Źródło
Acta Universitatis Nicolai Copernici. Nauki Humanistyczno-Społeczne. Ekonomia, 1993, t. 21, s. 109-126
Słowa kluczowe
Przechowalnictwo artykułów spożywczych, Rachunek kosztów, Koszty własne przedsiębiorstwa, Przechowalnictwo, Usługi
Storage of food products, Cost accounting, Company's costs, Preservation, Services
Abstrakt
Celem artykułu jest zaproponowanie metody kalkulacji kosztów własnych usług chłodniczych oraz jej sprawdzenie na przykładzie chłodni usługowo-produkcyjnej.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0208-5305
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu