BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Dzwolak Waldemar (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Tytuł
Krzywa DLN
Źródło
Problemy Jakości, 2010, nr 9, s. 37-39, rys., tab.
Słowa kluczowe
Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli, System zarządzania jakością, Normy ISO 9001, Bezpieczeństwo żywnościowe
Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), Quality management systems, ISO 9001, Food security
Abstrakt
W artykule zaprezentowano fazy dojrzałości systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Krzywa DLN obrazuje możliwość sukcesywnego przechodzenia ze stanu niedoskonałego, poprzez normalność, do stanu doskonałego.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0137-8651
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu