BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Seremak-Bulge Jadwiga
Tytuł
Rynek mięsa
Źródło
Nowe Życie Gospodarcze, (dodatek) - Ekonomiczne i społeczne uwarunkowania rozwoju polskiej gospodarki żywnościowej po wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, 2007, nr 23, s. 10-14, tab., wykr.
Słowa kluczowe
Rynek mięsny, Analiza cen, Analiza rynku, Handel zagraniczny, Struktura produkcji
Meat market, Price analysis, Market analysis, Foreign trade, Production structure
Abstrakt
Przedstawiono analizę zmian cen detalicznych na rynku mięsa. Omówiono przekształcenia, jakie zaszły na rynku w zakresie podaży mięsa, handlu zagranicznego, struktur produkcyjnych i dystrybucji.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1234-5784
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu