- Autor
- Seremak-Bulge Jadwiga
- Tytuł
- Rynek mięsa
- Źródło
- Nowe Życie Gospodarcze, (dodatek) - Ekonomiczne i społeczne uwarunkowania rozwoju polskiej gospodarki żywnościowej po wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, 2007, nr 23, s. 10-14, tab., wykr.
- Słowa kluczowe
- Handel zagraniczny, Rynek mięsny, Analiza cen, Analiza rynku, Struktura produkcji
Foreign trade, Meat market, Price analysis, Market analysis, Production structure - Abstrakt
- Przedstawiono analizę zmian cen detalicznych na rynku mięsa. Omówiono przekształcenia, jakie zaszły na rynku w zakresie podaży mięsa, handlu zagranicznego, struktur produkcyjnych i dystrybucji.
- Dostępne w
- Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu - Cytowane przez
- ISSN
- 1234-5784
- Język
- pol