BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Kociszewska Irena
Tytuł
Rozwój rolnictwa ekologicznego w Polsce jako szansa wejścia na rynek żywności ekologicznej w krajach Unii Europejskiej
Źródło
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 1996, nr 724, s. 180-183, załącznik, bibliogr. 2 poz.
Tytuł własny numeru
Ekonomiczne aspekty transformacji gospodarczej w Polsce
Słowa kluczowe
Rozwój rolnictwa, Rolnictwo ekologiczne, Żywność ekologiczna, Integracja rolnictwa Polski z UE, Materiały konferencyjne
Rural development, Ecological agriculture, Organic food, Integration of Polish agriculture with the EU, Conference materials
Abstrakt
Omówiono rozwój rolnictwa ekologicznego pod kątem wejścia na rynek żywności ekologicznej w Unii Europejskiej.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Bibliografia
Pokaż
  1. Brui P.: Potencjalny rynek dla żywności ekologicznej produkowanej w Polsce w krajach UE [w:] Ekologiczne i integrowane rolnictwo w Polsce, red. naukowa A. Radecki, A. Bednarek, B. Zawadzki, J. Łabętowicz, Raport 1995 r. Fundacja 'Rozwój SGGW', Warszawa 1995.
  2. Ekologiczne i integrowane rolnictwo w Polsce, red. naukowa A. Radecki, A. Bednarek, B. Zawadzki, J. Łabętowicz, Raport 1995 r. Fundacja "Rozwój SGGW", Warszawa 1995.
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0324-8445
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu