BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Kociszewska Irena
Tytuł
Rozwój rolnictwa ekologicznego w Polsce jako szansa wejścia na rynek żywności ekologicznej w krajach Unii Europejskiej
Źródło
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 1996, nr 724, s. 180-183, załącznik, bibliogr. 2 poz.
Tytuł własny numeru
Ekonomiczne aspekty transformacji gospodarczej w Polsce
Słowa kluczowe
Rolnictwo ekologiczne, Żywność ekologiczna, Integracja rolnictwa Polski z UE, Materiały konferencyjne, Rozwój rolnictwa
Ecological agriculture, Organic food, Integration of Polish agriculture with the EU, Conference materials, Agriculture development
Abstrakt
Omówiono rozwój rolnictwa ekologicznego pod kątem wejścia na rynek żywności ekologicznej w Unii Europejskiej.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Bibliografia
Pokaż
  1. Brui P.: Potencjalny rynek dla żywności ekologicznej produkowanej w Polsce w krajach UE [w:] Ekologiczne i integrowane rolnictwo w Polsce, red. naukowa A. Radecki, A. Bednarek, B. Zawadzki, J. Łabętowicz, Raport 1995 r. Fundacja 'Rozwój SGGW', Warszawa 1995.
  2. Ekologiczne i integrowane rolnictwo w Polsce, red. naukowa A. Radecki, A. Bednarek, B. Zawadzki, J. Łabętowicz, Raport 1995 r. Fundacja "Rozwój SGGW", Warszawa 1995.
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0324-8445
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu