BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Kornacka Dorota (Uniwersytet Szczeciński), Łącka Irena (Uniwersytet Szczeciński; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
Tytuł
Współdziałanie podmiotów gospodarczych sektora mięsnego
Źródło
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 1998, nr 786, s. 189-204
Słowa kluczowe
Przemysł mięsny, Grupa kapitałowa, Współpraca przedsiębiorstw
Meat industry, Capital group, Enterprises cooperation
Uwagi
streszcz., summ.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0324-8445
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu