BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Soliński Józef (Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu)
Tytuł
Cukier żółty surowcem do produkcji kwasu cytrynowego metodą fermentacji powierzchniowej
Raw Sugar as a Raw Material in the Citric Acid Production by Surface Fermentation
Źródło
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Technologia (1), 1996, nr 728, s. 199-211, rys., tab., bibliogr. 5 poz.
Słowa kluczowe
Cukier, Przemysł cukierniczy, Technologia
Sugar, Confectionery industry, Technology
Uwagi
summ.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0324-8445
1428-5290
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu