BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Olszańska Anna (Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu)
Tytuł
Kształtowanie jakości żywca wieprzowego ze szczególnym uwzględnieniem zakresu wprowadzania klasyfikacji EUROP
Possibility of Organisation a Supply Baseand Formation a Quality of Pigsfor Slaughter According to Needs Meat Enterprises with a Special Regards a Range of Introduction a EUROP System
Źródło
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Technologia (6), 2000, nr 833, s. 95-102, tab., bibliogr. 5 poz.
Słowa kluczowe
Rynek żywca, Normy jakościowe, Rynek mięsny
Livestock market, Quality standards, Meat market
Uwagi
summ.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0324-8445
1428-5290
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu