BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Owczarek Ludmiła
Tytuł
Informacje o właściwościach żywności zgodnie z PN-EN 16104:2013-06. Dane dotyczące żywności - struktura i format wymiany
Źródło
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego, 2013, vol. 3(7), s. 41
Polish Journal of Food Engineering
Słowa kluczowe
Towaroznawstwo żywności, Normy żywieniowe, Normy EN
Food commodities, Nutrition standards, European standards (EN)
Uwagi
streszcz., summ., Przedruk z Wiadomości PKN. Normalizacja 9/2013
Abstrakt
W czerwcu 2013 r. została opublikowana angielska wersja językowa PN-EN 16104:2013, opracowana przez Komitet Techniczny CEN/TC 387 "Food data", którego sekretariat jest prowadzony przez SIS (Szwedzki Instytut Normalizacyjny). Komitetem krajowym odpowiedzialnym za normę jest KT 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.(fragment tekstu)
Pełny tekst
Pokaż
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
2084-9494
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu