BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Styś Stanisław
Tytuł
Restrukturyzacja przestrzenna gospodarki żywnościowej
Źródło
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, 1992, nr 640, s. 270-275
Tytuł własny numeru
Adaptacja dydaktyki do zmian systemowych w Polsce : materiały polsko-włosko-francuskiej sesji dydaktycznej, Wrocław, 11-13 maja 1992 r.
Słowa kluczowe
Gospodarka żywnościowa, Restrukturyzacja
Food economy, Restructuring
Abstrakt
Omówiono problem przestrzeni żywnościowej, zwracając uwagę na różnego rodzaju dylematy funkcjonowania tej przestrzeni.
Dostępne w
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Biblioteka SGH im. Profesora Andrzeja Grodka
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Bibliografia
Pokaż
  1. Kamiński W.: Gospodarka żywnościowa Polski w ujęciu przestrzennym. Warszawa: PWRiL 1989.
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
0324-8445
Język
pol
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu