BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Autor
Paszkowska Małgorzata (University of Information Technology and Management in Rzeszów, Poland)
Tytuł
Medical Entities - Financing Types and Sources in Light of the Act on Medical Activity
Źródło
e-Finanse, 2013, vol. 9, nr 4, s. 61-69, bibliogr. 6 poz.
Słowa kluczowe
Opieka zdrowotna, System finansowania, Regulacje prawne
Health care, System of financing, Legal regulations
Uwagi
summ.
Abstrakt
Defining legally permitted financing sources is fundamental for each medical entity. The act on medical activity of 15th April 2011introduced many changes for medical service suppliers also as concerns the permitted financing sources. This paper aims to present the types of medical entities and their financing sources in the light of the new regulations, i.e. the act on medical activity. (original abstract)
Pełny tekst
Pokaż
Bibliografia
Pokaż
  1. Civil Code.
  2. Act of 30th August 1991 on healthcare centres.
  3. Act of 2nd July 2004 on freedom of business activity.
  4. Act of 27th August 2009 on public finance
  5. Act of 27th August 2004 on healthcare services financed with public means.
  6. Act of 15th April 2011 on medical activity.
Cytowane przez
Pokaż
ISSN
1734-039X
Język
eng
Udostępnij na Facebooku Udostępnij na Twitterze Udostępnij na Google+ Udostępnij na Pinterest Udostępnij na LinkedIn Wyślij znajomemu